Onzichtbare beugel

Niet tevreden over jouw gebit maar wil je geen Insignia (blokjes) beugel? Dan is de onzichtbare beugel Spark Aligner wat voor jou!

De Spark Aligner is een beugelsysteem dat bij iedereen kan worden toegepast. Door middel van opeenvolgende doorzichtige hoesjes wordt de juiste stand van het gebit gerealiseerd. En het mooiste: deze beugel is onzichtbaar!

 

Wil jij starten met de Spark Aligner behandeling?

Tijdens de eerste afspraak zal de tandarts bij jou de metingen voor jouw glimlach uitvoeren. Ook wordt er een 3-Shape scan, lichtfoto’s en röntgenfoto’s gemaakt. Als alle informatie verzameld is, zal de tandarts het gewenste eindresultaat en de Aligners gaan ontwerpen. Daarna kan de onzichtbare beugel geproduceerd worden.

Dan wordt er een afspaak gemaakt om de beugel te plaatsen. Tijdens deze afspraak laten we jou zien hoe het eindresultaat wordt en geven we jou uitleg hoe je om moet gaan met de Spark Aligners en de app Dental Monitoring. De Spark Aligner behandeling bestaat uit twee delen, je krijgt eerst je persoonlijke basis set hoesjes en daarna de refinement hoesjes. De refinement hoesjes zijn voor de finishing touch. We kunnen van te voren niet zeggen hoeveel hoesjes je nodig hebt.

 

Plaatsing van deze doorzichtige beugel

Tijdens de plaatsing van de Spark Aligners etsen we eerst jouw tanden, zodat de attachments goed bevestigd kunnen worden. Attachments zijn kleine composiet blokjes, die op jouw tanden worden bevestigd. Ze nemen de kleur van jouw tanden aan als een kameleon, waardoor ze nagenoeg onzichtbaar zijn. Tot slot worden de hoesjes geplaatst. Deze hoesjes kun je zelf in en uit doen en dien je wekelijks  te vervangen. Het is belangrijk dat de hoesjes minimaal 22 uur per dag gedragen worden en om zo veel mogelijk de chewies te gebruiken. De aligner klemt zich dan beter om de tand, en deze zal daardoor sneller bewegen naar het beoogde resultaat. Soms is er naast de aligners nog meer materiaal nodig om het gewenste eindresultaat te behalen zoals botankers en/of elastieken.

Wil je meer informatie over de Spark Aligner?

Neem dan contact op met ons!

Tel: 077 3526126
Email: info@tandartswermenbol.nl

 

Je kunt hier ook gelijk een afspraak maken!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print