Cosmetische behandelingen

Tanden en kiezen worden donkerder van kleur naarmate u ouder wordt. Dit komt onder meer door dunner wordend tandglazuur, verkleurende voedingsmiddelen, roken, medicijngebruik, een breuk of val. Door uw tanden te laten bleken bij de tandarts krijgt u weer witte tanden. Het is ook mogelijk om uw tanden zelf thuis te bleken met bleekgel.

Facings:

Niet iedereen is gezegend met een gaaf en wit gebit. Scheve tanden, verkleurde tanden of een afgebroken hoekje? Facings (ook wel veneers) bieden de oplossing. Een facing is een dun schildje, van composiet of porselein, dat geplaatst wordt op een tand of kies. We kunnen hiermee spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, verkleurde en gele tanden wit maken en scheve tanden recht laten lijken.

De voordelen bij Wermenbol

Meer over ons

Tandartspraktijk Wermenbol is een kleine en gezellige praktijk in Venlo Zuid en bestaat al sinds 2003.

Omdat wij een klein team hebben stelt dat ons in staat om u een persoonlijke benadering te bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het kan zijn om vertrouwde gezichten te zien en hebben er dan ook alles voor over om onze patiënten met een tevreden glimlach naar huis te sturen.