Behandelingen

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Op de welkomspagina vindt u onze contactgegevens.
Wilt u meer weten over ons en onze vakgebieden neem gerust contact met ons op!

Voorkomen is beter dan genezen, en dat geldt ook voor gebitsproblemen.

Voor het behoud van uw gebit kunnen kronen essentieel zijn.

Bij tandbederf in een tand of een kies, of als er een tand of kies gebroken is, kan uw tandarts dit restaureren met een vulling.

Naar schatting is 80% van de mensen is bang voor de tandarts…

Ook voor het plaatsen van een beugel kunt u terecht in onze praktijk bij de Tandarts voor Orthodontie.

Tanden en kiezen worden donkerder van kleur naarmate u ouder wordt.

De behandeling van uw kinderen heeft bij ons een zeer hoge prioriteit. Uw peuters zijn vanaf hun tweede jaar bij ons welkom.

Tanden die knarsen en/of ‘klemmen’ kunnen voor pijn in uw kaken zorgen. De tandarts kan een ’knarsplaat’ laten maken. Deze helpt om de kaakspieren meer te laten ontspannen, zodat de pijn bij het oor en het kaakgewricht verminderen.

Mist u één of meerdere tanden of kiezen? Dan kan een volledige prothese of deel prothese uw gebit weer goed te laten functioneren én er mooi en natuurlijk uit laten zien

Door tandbederf, een lekkende vulling of door een harde klap op een tand kan het zenuwweefsel in uw gebit ontstoken raken en uiteindelijk afsterven. Wij kunnen uw tand met een wortelkanaalbehandeling kunnen herstellen.

De voordelen bij Wermenbol

Meer over ons

Tandartspraktijk Wermenbol is een kleine en gezellige praktijk in Venlo Zuid en bestaat al sinds 2003.

Omdat wij een klein team hebben stelt dat ons in staat om u een persoonlijke benadering te bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het kan zijn om vertrouwde gezichten te zien en hebben er dan ook alles voor over om onze patiënten met een tevreden glimlach naar huis te sturen.