Kaakgewrichtsproblemen

Tanden knarsen en/of ‘klemmen’ kan voor pijn in uw kaken zorgen. De tandarts kan een ’knarsplaat’ (ook wel spalk of splint genoemd) laten maken. Deze helpt om de kaakspieren meer te laten ontspannen, zodat de pijn bij het oor en het kaakgewricht verminderen.

Tevens kunt u bij ons ook terecht voor een MRA. Het MRA (Mandibulair Repositie Apparaat) is een beugel, die in de mond gedragen wordt en individueel wordt vervaardigd. Een MRA brengt de onderkaak naar voren tijdens de slaap, waardoor de luchtweg wordt opengehouden en u dus niet meer snurkt. Wetenschappelijk onderzoek heeft de werking van het MRA aangetoond, zowel bij snurken (circa 95 % vermindering) als bij slaapapneu.

Bij Tandartspraktijk Wermenbol wordt er gewerkt met de T-Scan®. Dit apparaat stelt de tandarts in staat om digitaal uw beet te analyseren in 2D en 3D beeld. In tegenstelling tot articulatiepapier kan de tandarts met de T-Scan ook de timing en kracht inzien van uw beet. Deze extra informatie is uitermate belangrijk voor de duurzaamheid van uw gebit.

De voordelen bij Wermenbol

Meer over ons

Tandartspraktijk Wermenbol is een kleine en gezellige praktijk in Venlo Zuid en bestaat al sinds 2003.

Omdat wij een klein team hebben stelt dat ons in staat om u een persoonlijke benadering te bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het kan zijn om vertrouwde gezichten te zien en hebben er dan ook alles voor over om onze patiënten met een tevreden glimlach naar huis te sturen.