Angstbehandeling

Naar schatting 80% van de mensen is bang voor de tandarts. Zo’n 800.000 Nederlanders zijn zelfs zo bang, dat ze nooit meer naar de tandarts gaan. Wij zijn ons van deze angst bewust en hebben extra aandacht voor patiënten met angst voor de tandarts, ook wel dentofobie genoemd. Reeds vele voorheen extreem bange patiënten voelen zich inmiddels veilig bij ons.

  • Onze behandeling van uw angst is erop gericht u het gevoel van controle te laten herwinnen.
  • Wij kijken niet alleen naar uw mond, maar richten ons op uw hele persoon.
  • Na een informele kennismaking (zonder witte pakken), laten we u de praktijk en onze apparatuur zien.
  • U kunt zonder schaamte met ons praten over traumatische ervaringen uit het verleden.
  • Wij kijken absoluut niet op van een slecht gebit: wij zijn er juist om u te helpen en het vertrouwen in de tandarts weer te herstellen.
  • Quicksleeper: Heeft u bij ons voor een behandeling een verdoving nodig en vindt u dat spannend, eng of pijnlijk? Met onze Quicksleeper is dat verleden tijd. Met deze nieuwe technologie op het gebied van anesthesie is het plaatsen van een verdoving minder pijnlijk, de verdoving werkt altijd en het pijnlijke gevoel is weg.

De voordelen bij Wermenbol

Meer over ons

Tandartspraktijk Wermenbol is een kleine en gezellige praktijk in Venlo Zuid en bestaat al sinds 2003.

Omdat wij een klein team hebben stelt dat ons in staat om u een persoonlijke benadering te bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het kan zijn om vertrouwde gezichten te zien en hebben er dan ook alles voor over om onze patiënten met een tevreden glimlach naar huis te sturen.